dFlex

Договори за ДДД
(от 129 лв. на година).

Баримакс ООД предлага договори за ДДД, отговарящи на всички изискванията на Наредба № 1 от 5 януари 2018 г. на МЗ и МЗХГ, РЗИ и БАБХ.

dFlex е вид предплатен договор за ДДД за срок от 12 месеца с включени 6 обработки дезинсекция.

dBiz

Абонаментен договор за ДДД dBiz е за срок от една година и предлага фиксиран ежемесечен абонамент на преференциялна цена без значение броя на обработките дезинсекция.

dBiz предоставя най-високо ниво на защита за обработвания обект и е особено подходящ за заведения, ресторанти, магазини за хранителни стоки и други обекти от хранително-вкусовата промишленост.

dFree

ДДД договор, с които вие решавате кога и колко да бъдат обработките в обекта ви. Без фиксиран брой и честота на обработките. Съобразен с изискванията на Наредба № 1 от 5 януари 2018 г. на МЗ и МЗХГ, РЗИ и БАБХ.

С ДДД договор dFree имате възможност да планирате обработките във вашия обект съобразно конкретните нужди без да се ангажирате с ежемесечен абонамент. В този случай може да осигурите най-добра защита за обекта ви срещу всички вредители опасни за здравето на хората.

Пример за абонаментен договор dBiz:

Ежемесечната дезинсекция на заведение от 160 кв. м. ще бъде 0,24 лв. х 160 кв. м. = 38,40 лв. Цената  се заплаща след всяка обработка. Така за 1 година общата стойност ще бъде 38,40 лв. х 12 м. = 460,80 лв.

Пример за предплатен договор dFlex:

За заведение от 160 кв. м. цената ще бъде 289 лв. за една година.

Всички посочени цени са без ДДС.

Сайтът barimax.bg използва "бизквитки". Натиснете тук за допълнителна информация.